Debates

Cafè Europa: L'economia europea a debat. Què ens espera el 2023?Les previsions econòmiques auguren per al 2023 un escenari incert i complicat per a Europa. Factors com la guerra de Rússia a Ucraïna, el mercat del gas i els possibles problemes de subministrament, la pujada de la inflació, els tipus d'interès elevats i les febles perspectives de creixement, són algunes de les amenaces que planen sobre el futur immediat d'Europa, i que sens dubte, també passaran factura a l'economia espanyola.

La  Fundació Catalunya Europa i l' Associació Horitzó Europa  van organitzar el 25 de novembre una nova sessió online del cicle Cafè Europa  per parlar de les perspectives econòmiques que ens esperen l'any vinent a Europa, Espanya i Catalunya.

En aquesta ocasió, van participar Simon O'Connor, membre del gabinet i assessor de comunicació del Comissari europeu d'Afers econòmics i monetaris de la Comissió Europea, Paolo Gentiloni.

Com a contraponent, vam comptar amb l'economista i exassessor econòmic del Parlament Europeu, Jordi Angusto.

El cicle de debats en línia Cafè Europa se celebren el darrer divendres de cada mes i estan organitzats per la Fundació Catalunya Europa l'Associació Horitzó Europa.