Celebrem 20 Anys del Govern d’Esquerres! Tota la informació a l'Arxiu Digital Pasqual Maragall

Reports and research

The evolution of the Blue Economy concept within the European Union: Turning the blue into the greenEl treball de recerca titulat The evolution of the Blue Economy concept within the European Union: Turning the blue into the green, d’Alejandra Méndez Torelló, ha estat la guanyadora de la primera edició del Premi Europa Jove convocat per la Fundació Catalunya Europa i la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, per reconèixer els millors treballs de recerca de batxillerat sobre temes europeus.

L'autora del treball és alumna de l’escola BetàniaPatmos i el jurat del premi ha valorat "la qualitat de la recerca, la profunditat d’anàlisi, la metodicitat i l’esforç personal" de l'estudiant.

Premi Europa Jove

El Premi Europa Jove, organitzat per la Fundació Catalunya Europa i la Representació de la Comissió Europa a Barcelona és el primer premi a Catalunya que distingeix treballs d’alumnes de batxillerat sobre temes europeus amb l’objectiu de promoure el coneixement, la recerca i l’interès dels joves per la realitat de la UE. En aquesta primera edició hi han participat 58 alumnes de 52 centres.