Pasqual Maragall Legacy

Presentació "Maragall i el govern de la Generalitat" a GironaLa Fundació Catalunya Europa i la Llibreria 22 han presentat “Maragall i el govern de la Generalitat: les polítiques del canvi”, un llibre que recórrer les polítiques de Pasqual Maragall durant la seva etapa com a president del govern català.

Gairebé 20 anys després del Pacte del Tinell, que donava pas al primer govern d’esquerres després d’un llarg període de governs de Jordi Pujol, la FCE i RBA han publicat el llibre “Maragall i el govern de la Generalitat: les polítiques del canvi”, editat per Josep Maria Muñoz i escrit per Gemma Ubasart, Carles Rivera, Júlia Miralles de Imperial i Joan Vicente. El llibre consta de 4 parts dedicades, respectivament, a la política, l’economia els drets socials i les polítiques territorials.

En l'acte de presentació hi ha participat Joan Vicente i Gemma Ubasart com a coautors del llibre; Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques entre el 2003 i 2010, i Conseller de la Presidència i Portaveu del Govern el 2006; i Joan Armangué, exalcalde de Figueres i membre del consell assessor de la FCE.

Dia: Dimecres 6 d'abril
Hora: 19.00h
Lloc: Casa de Cultura (Plaça de l'Hospital, 6) Girona

Més informació sobre el llibreTags